Kujta & Meri vitin 2018 mbyllin me dytin sukses ne Hollywood

Hollywood, 30 tetor – Kujta & Meri vitin 2018 mbyllin me dytin sukses ne Hollywood me vlersimin e fustnit me te mire te veshur nga Aracely Arámbula ne Latin American’s Music Awards 2018 Los Angeles California.

Vitin 2018 Kujta & Meri veshen yllin e Bollywood Parineti eChopra dhe u vlersua nder veshjet me te bukur te eventit te njohur Botror Red Carpet Cannes Bollywood.

Per here te dyte gjat ketij viti Kujta & Meri goditen prap pistat botrore me veshjen me te mire te Tapetit te Kuq ne Latin  Music Awards qe u mbajt ne Los Angeles ne California ,e veshur nga super star Aracely Arámbula e cila esht radhitur ne vendin e pare si veshja me e mire gjat votimeve qe u ben neper mediat botrore .

Sharing is caring!