Ky Viti i Ri 2018 filloj me lajme të mira

Konkurs Miss Kosova Shqipëria Europe 2018
Të drejtë Konkurimi kanë të gjitha Vajzat shqipëtare nga mbarë Bota. Kriteret e konrukimit janë Bukuria dhe Mosha prej 16 deri 27 Vjet.

Britania e madhe i mundëson Evropës, secilit shtet të saj, të jetë konkurente me mbretëreshat e bukurisë.
Mbretēresha Londër, vendi i artit dhe kulturës dhuron kurorën e bukurisë.
Për fatin e mirë edhe Kosova e Shqipëria do të jenë pjesëmarrëse në kētë eveniment madhështor.
Falënderimet i takojnë producentit më të madh shqiptar, i cili ua mundëson bukurosheve shqiptare pjesmarrjen nëpër evente të tilla, nëpēr vendet më tē bukura të botës.
E mira e kësaj është se vajzat konkurente mund të marrin me vete edhe prindërit ose dikë si shoqërues/e, për t’i shijuar bashkë rrugëtimin deri te kurora e Miss-it.
Dhe jo vetëm kaq.. Kënaqësia zgjatë plot 1 javë duke qëndruar në hotelin “The Grand Burstin Hotel” poashtu edhe duke i vizituar vendet me më vlerē të Londrës së bukur.

Vajzat nga Kosova e Shqipëria, që kanë dëshirë të jenë konkurente për “Mbretëreshën e bukurisë së Evropës” të na shkruajnë në mesazhe FB. Inbox
Për detaje tjera ju njoftojmë ne:
Producenti: Dashnor Asllani
Koreografja: Emë Imeri
Asistene producenti: Fiorilda Mertiri,  Jehona Salihi
#ModaCity
Producent: Dashnor Asllani në Bashkpunim me Nicola Spaho – Miss Shqiperia Europe 2017

Sharing is caring!