Posts

Short codes in all modern themes are created with Shortcodes Ultimate. We strongly believe that short codes have no business weighing down themes. With Shortcodes Ultimate you can choose only the short codes you want, and most importantly, if (more like, when) you decide to change your theme, you won’t lose everything!
 

“Shqiptarët vartës dhe konsumatorë të “drogës” së re”!

Droga më e re që po konsumohet masivisht dhe po sjell shumë probleme, deri humbje jete, në Shqipëri është “droga”, Media Sociale… Ajo ka sjellë një konsumim të gjerë në […]

0 comments

Odisea e diplomës së blerë që vret kombin!

Shqipërinë po e shkatërrojnë sistemi arsimor dhe ai gjyqësor! Vrasjen më të madhe shoqërisë sonë po e bëjnë ata. Një kriminel vret individin, një arsimtar vret të ardhmen, një gjyqtar […]

0 comments

Dashuria e vrarë për fëmijët!

Zhvlerësimi që po ju bëhet fëmijëve nga instagrami dhe fb është i madh! Fëmijët lindin dhe rriten në kopshtin instagram dhe universitetin e kryejnë ne mediat sociale… Por ç’ndodh tjetër […]

0 comments

Populli shqiptar vonon, por ndëshkon…!

Imoraliteti i shoqërisë shqiptare vjen nga politika. Shoqëria jonë, është shoqëria më e fiksuar mbas politikës dhe si pasojë të dyja po bien në greminë! Jemi populli i parë në […]

0 comments

Erdhi pa luftë, por po mbrohet me luftë… Never more communism!

Komunizmi në asnjë vend të botës nuk është instaluar pa luftë, ndërkaq, demokracia në këto vende ka ardhur po ashtu me luftë. Vetëm në Shqipëri vinë e shkojnë të gjitha […]

0 comments

O moj Shqypni e mjera Shqypni, Rilindja të ka nxjerrë me krye ne hi…

Enveri vdiq, por s’u rrëzua akoma nga pushteti. Thonë që njeriu vdes kur harrohet, por Enver Hoxha kurrë s’do harrohet. Sipas rrënjëve të tij, në parlament dhe në sektorët më […]

0 comments

Të qash për të huajin që e bëjmë zot shtëpie, nën çatinë tonë!

Në jetën time, nuk mbaj mend të ketë lotuar kush më shumë se shqiptarët kur digjen vendet e huaja! Nuk di të ketë qarë ndonjëherë masivisht Shqipëria, për maskarallëqet që […]

0 comments

Opinion nga Endrit Hoxhaj Gjeneratë në udhëkryq apo të dhje…a gjeneratën!

Gjenerata ime e ditëve të këqija…, është një gjeneratë që e fabrikon koha dhe jo e kundërta e saj… Një gjeneratë pa veshë, pa sy, pa kulturë dhe pa indentitet! […]

0 comments

A përfaqësohesh dhe ti nga Kakistokracia ?!

Përfaqësohemi nga njerëz të pashkollë, që nuk dinë të shkruajnë dhe flasin mirë shqip, me diploma dhe mastera falsë apo doktoratura plagjiaturë… Këta “intelektualë” janë kriminelët, mbështetës të partive të […]

0 comments

Një shtet për rrjetet sociale… !

Opinion nga Endrit Hoxhaj Një shtet për facebook dhe instagram… ! Rrojmë një kohë virtuale. Shqiptarët, absolutisht po jetojnë në kohën virtuale dhe kanë harruar atë realen. Sot pakënaqësitë ndaj […]

0 comments

Sharing is caring!

Lini një Përgjigje