Shtimi i Aksesorëve për një CEO

1. Zgjidhni këpucë cilësore.

Zgjidhni një lëkurë Oxford ose këpucë të tjera të por me të njejten cilësi lëkure ose më të errët se kostumin tuaj. Kujdesi për këpucët tuaja dhe pastroni dhe lustroni rregullistz.  Çorapët ose duhet të përputhen me ngjyrën e këpucës ose të jenë një hije më e errët se kostum kështu që ata nuk dalin kur hecni ose uleni.

2. Përputhni rripin me këpucët tuaja.

Mbani një rrip lëkure të cilësisë me këpucë, ngjyrat të përputhen me këpucet tuaja dhe shtrëngoj aq sa mos të jet e dukshme. Katramza e rripit , metali i shtrëngimit do të përputhet me tiparet metalike të orës tuaj ose unazës. Blej një rrip të kthyeshëm me anët kafe dhe të zeza për t’u çiftuar lehtë me ngjyrën e këpucëve.

3. Blej mansheta.

Vishni mansheta për të lidhur mëngët e këmishës tuaj të mbyllur dhe për të siguruar një stoli të vogël shtesë për veshjen tuaj. Zgjidhni ato që do të plotësojnë kostumin tuaj ose do të përputhen me ngjyrën e rrypit tuaj.

4. Shtoji një orë.

Investoni në një shirit klasik lëkure, nëse doni, mundësisht që përputhet me ngjyrën e rripit dhe këpucëve. Ju gjithashtu mund të shtoni një unazë në ansambël tuaj, por çdo bizhuteri përtej kësaj është e tepruar.

5. Investoni në një çantë të madhe.

Zgjidhni një hije ngjyrë kafe ose të zezë me lëkurë që të përputhet me ngjyrën e këpucëve dhe rripit që ju më së shpeshti vishni.

:Endrit Hoxhaj

Sharing is caring!

2 thoughts on “Shtimi i Aksesorëve për një CEO

Comments are closed.