Si të shfaqeni format e trupit tuaj

1 Shmangni pëlhura të mëdha në veshjen tuaj.

Është një praktikë e zakonshme të mendosh se veshja me rroba të mdha fsheh figurën tënde. Në të vërtetë, megjithatë, ajo vetëm thekson veçoritë që po përpiqeni të fshihni. Veshja e rrobave që janë shumë të mëdha thjesht tërheq vëmendjen për faktin se po përpiqeni të fshihni mbrapa rrobat tuaja dhe e bën siluetin tuaj më pak të dallueshëm. Kjo do t’ju bëjë të dukeni më të mëdha në afat të gjatë.

2. Zgjidhni pantallona që përshtaten.

Është e lehtë të mendosh se pantallonat që janë shumë të mëdha janë më shumë hije se pantallonat që janë shumë të vogla (ne të gjithë duam të shmangim kokën e tifozëve të tmerrshëm!). Por fakti i çështjes është që të dy opsionet janë njëlloj unifikimi. Pantallonat që janë shumë të mëdha fshehin formën tuaj dhe ju bëjnë të dukeni të rëndë. Merrni një palë xhinse të përshtatshme – ose nëse nuk mund ta gjeni, shkoni tek një rrobaqepës dhe krijo, një pale pantallonave të përkryera që do tu shkojë shumë. Përveç kësaj, synimi për pantallona boot-cut. Ky stil është pak më i gjerë në fund dhe do të bëjë qe format tuaja te bine ne sy aq sa duhet. 

3. Zgjidhni një fund me preher të gjatë dhe që vjen duke u ngushtuar tek gjunjët tuaj.

Ky fund do bejë që formar tuaja të duken ashtu sic jane dhe te bien në sy më shumë. 

4. Vishni një fustan A-line ose Empire style.

Këto stile do të nxjerrin në pah format tuaja të siperme, ndërsa ende maskojini stomakun, kofshët ose mburojën tuaj. Gjysma e poshtme e veshjes është shumë më e hijeshuar se një lloj i pajisur që do të tregojë çdo shpërthim ose papërsosmëri. Një stil universalisht i kënaqshëm për shumicën e llojeve të trupit është veshje e përfunduar.

5. Theksoni belin tuaj.

Pa marrë parasysh se çfarë madhësie jeni, është më mirë të tregoni figurën tuaj sesa të mos. Zgjidhni rrobat që theksojnë belin tuaj.  Kjo do të thotë të veshësh rroba që përshtaten siç duhet dhe të nxjerrin në pah karakteristikat tuaja, në vend që të përpiqesh t’i fshehësh ose t’i mbulosh ato. Përdorni ngjyra dhe modele në avantazhin tuaj për të tërhequr vëmendjen në belin tuaj me vija vertikale ose një rrip interesant.

:Endrit Hoxhaj

Sharing is caring!