Si të visheni kur jeni i shëndetshem

1. Merrni përshtatjen e duhur.

Burrat më të mëdhenj tentojnë të mendojnë se fshehja nën veshjen e trashë do të maskojë madhësinë e tyre; megjithatë, kjo nuk është e vërtetë.  Duhet të vishni rrobat që u pershtaten me trupin tuaj ne menyre estetike.

2. Shmangni veshjet e trasha.

Materiali më i rëndë, aq më shumë shton pjesën më të madhe të trupit tuaj. Triko dhe këmisha mund të ju bëjë të duken më të mëdha se ju në të vërtetë janë. Plus ata mund të kontribuojnë në djersitje më shumë, e cila është një problem i zakonshëm për meshkujt më të mëdhenj.

3. Rri larg nga rastësia.

Shumica e veshjeve të rastësishme janë më pak tërheqëse për burrat më të mëdhenj. Rrobat e buta dhe bluzat e holla nuk do të bëjnë asnjë favor për një njeri të rëndë. Fakti është se pantallonat e pajisura me një xhaketë sportive do të duken më mirë në një njeri më të madh sesa xhinset. Mundohuni të vishni veshjet tuaja të përditshme pak për të gjetur gjëra që janë më të hijshme dhe të ndiheni më mirë.

4. Mbajeni thjeshtë.

Veshje që ka shumë më tepër në model, do të nxjerrë në pah vetëm trupin tuaj dhe do të tërheqë më shumë vëmendje në kornizën tuaj. Provo të ngjitet me printime të ngurta ose sende të modeluara minimalisht. Kjo do të ndihmojë të pajtohet me formën e trupit tuaj, në vend që të sjellë syrin direkt në të.

5. Ruani përmasat normale të trupit.

Bëni vendime veshjesh që mbajnë përmasat e trupit tuaj të paprekur. Për shembull, nëse keni një bark të madh, mos e mbani pantallonat nën gutën tuaj. Kjo do ta bëjë hapin tuaj më të dukshëm dhe të theksuar. Në vend të kësaj, vishni pantallonat tuaja në nivelin normal rreth belit. Kjo do të maskojë disi dhjamin e barkut tuaj shtesë dhe do të ruajë proporcionin normal për trupin tuaj. Nëse keni vështirësi në mbajtjen e pantallonave deri në këtë nivel, provoni tufë në vend të rripit. Ata janë elegant dhe do ta rregullojnë këtë problem për ju!

:Endrit Hoxhaj

Sharing is caring!