Trump merr kredi për bisedime të reja midis Koresë së Veriut dhe Koresë së Jugut

WASHINGTON – Koreja e Veriut dhe Koreja e Jugut kanë hapur një dialog të ri për të lehtësuar tensionet bërthamore në gadishullin – dhe Presidenti Trump po merr kredi për të.

Me të gjithë ekspertët e dështuar, a mendon dikush me të vërtetë se bisedimet dhe dialogu do të zhvillohen në mes të Koresë së Veriut dhe Koresë së Jugut tani, nëse nuk do të isha i vendosur, i fortë dhe i gatshëm për të bërë fuqinë tonë të plotë kundër Veri, Trump twitter. Budallenj, por bisedimet janë një gjë e mirë!

Sharing is caring!